1000schoon

De Brink 11, 8392MB Boijl
Routebeschrijving

0561 421288 - 0624 444510
www.1000schoon.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Zuiver Verzorgend | 60min €62,50

  In deze Dr.Hauschka behandeling ligt het accent meer op het reinigen en het verzorgen van het gezicht. Samen kijken we wat je behoeften of wensen zijn en maken een keuze uit verschillende onderdelen van de klassieke Dr.Hauschka behandeling.

 • Rustgevend Verzorgend | 90min €80,00

  Hier kunt u genieten van een heerlijke Dr.Hauschka behandeling.Deze behandeling bestaat uit diverse onderdelen van de Klassieke Dr. Hauschka behandeling en wordt afgestemd op het seizoen en wat voor u en uw huid op dat moment nodig is om in balans te komen. In overleg maken we een keuze, in deze 90 minuten durende behandeling kunt u optimaal genieten van vele verzorgende producten die tijdens deze behandeling aan bod komen.

 • Ultiem Verzorgend | 120min €99,00

  De 2 uur durende behandeling begint met een heerlijk salie geurend voetbad gevolgd door het ontspannen en uitstrijken van de voeten, onderbenen, haren, hals en nekspieren, handen en armen. Daarna richten we de aandacht pas op het gelaat en beginnen met warm omhullende zacht geurende kompressen met aansluitend het accent op de reiniging van het gelaat. Vervolgens richten we nu de aandacht op het stimuleren van de lymfebanen van het gezicht en zijn dan ook beland in het hart, het middelpunt van deze klassieke behandeling. Aansluitend komen de voedende en uniek verzorgende producten aan bod voor ogen, decolleté en niet te vergeten het gezicht en sluiten we af met een dagverzorging.

1000schoon

In mijn salon werk ik met de mooie producten van Dr. Hauschka, voor mij is dit de apotheek uit de natuur.
Wanneer ik masseer of behandel, wordt het herstellend vermogen van het lichaam weer wakker gemaakt. De wijsheid van de huid wordt via mijn handen aangesproken.

Al mijn behandelingen zijn ontspannend, herstellend, verzorgend en kunnen je dichter bij jezelf brengen.

Voor al mijn behandelingen: www.1000schoon.nl

Als je nog vragen hebt of een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact met mij op.

Rita Kranendonk

Mijn naam is Rita Kranendonk en ben sinds 1993 gediplomeerd Dr. Hauschka therapeut.

Van oorsprong kom ik uit de kunstwereld, namelijk de wereld van de dans. Na het behalen van mijn bachelor docent klassiek en moderne dans aan de Hogeschool voor de kunsten “Codarts” in Rotterdam, heb ik 10 jaar gedanst bij het Internationaal Danstheater in Amsterdam. Na mijn danscarrière heb ik mij laten omscholen tot schoonheidsspecialiste, Dr. Hauschka therapeut, Shiatsu therapeut en Fytotherapeut.

Vanaf 2005 heb ik met heel veel plezier gewerkt als Dr. Hauschka schoonheidsspecialiste en Shiatsu masseuse bij Sauna Vitha in Zandhuizen. In 2020 ben ik gestart met mijn eigen Dr. Hauschka schoonheid- en massagesalon ‘1000schoon’ in Boijl.

Voor mij is iedereen uniek. Bij ‘1000schoon’ staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en passie bovenaan mijn lijstje. Door goed te luisteren en eerlijk zijn naar mijn klanten kan ik het beste uit de behandelingen halen. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent.

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op. Ik hoop je graag te mogen verwelkomen in salon ‘1000schoon’.

Hartelijke groet,
Rita