Hakare Huidverzorging

Balsemienlaan 164, 2555RE Den Haag
Routebeschrijving

0628633109
ank@hakare.nl
www.hakare.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

  • Klassieke Dr. Hauschkabehandeling volgens Elisabeth Sigmund | 120min €110

    Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. Een ontspannen voetenbad, het uitstrijken van je handen en armen en geurige kompressen laten je ontspannen. Tevens vormt dit de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka. Reinigende en verzorgende maskers, intensieve verzorging met ampullen regenereert. De penseelmassage bevordert de stroming van lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. De klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel: een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

  • Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling 'Tijd voor Mezelf' | 60min €75

    Een behandeling die van top tot teen ontspant. Reiniging, versterking en verzorging individueel afgestemd op jouw behoeften, bijvoorbeeld wanneer je hoge eisen stelt, maar weinig tijd hebt.

Hakare Huidverzorging

Sinds 1991 ben ik werkzaam als Hauschkatherapeut, vele jaren full-time en tegenwoordig vier ochtenden in de week.

Mijn salon bevindt zich op de tweede woonlaag aan huis. Het is een warme ruimte met leem op de muur met een voorverwarmde stoel  waar het niet moeilijk is de dagelijkse beslommeringen even buiten te laten.

Er is geen lift aanwezig.

 

Ank Zuijderwijk

Vanaf 1987 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste en sinds 1991 als Dr. Hauschka Therapeute. Destijds heb ik bewust voor Dr. Hauschka gekozen omdat het vanaf de eerste kennismaking voelde als thuiskomen.
De gedachte over de mens als energetisch wezen onderhevig aan alle ritmische processen in de natuur, zoals dag en nacht, seizoenen, planeetstanden, spreekt mij zeer aan. Vanuit die denkwijze is het een logische stap dat de huid als zelfstandig orgaan eigen functies heeft, die ook volgens een ritme verlopen, zoals opnemen en uitscheiden.

De Dr. Hauschka producten, als biologisch-dynamische verzorging, ondersteunen die functies waardoor de huid kan doen waarvoor zij bedoeld is en dus gezond en mooi is.

Leuk om te vermelden is de eerste uitleg tijdens de opleiding uit mijn “Leerboek voor de Kosmetiek”, over het woord Cosmetica.
Dit woord komt uit het Grieks en is afgeleid van het woord Kosmeoo en betekent ordening. Het woord Kosmos is hier ook van afgeleid.

”Alles wat geordend is, wat ritme draagt, heeft schoonheid. Daar waar chaos geordend wordt ontstaat schoonheid.”