Hakare Huidverzorging – Tijdelijk gesloten

Balsemienlaan 164, 2555RE Den Haag
Routebeschrijving

0628633109
ank@hakare.nl
www.hakare.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

  • Klassieke Gezichtsbehandeling volgens Elisabeth Sigmund | 120min €110

    Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. Een ontspannen voetenbad, het uitstrijken van je handen en armen en geurige kompressen laten je ontspannen. Tevens vormt dit de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka. Reinigende en verzorgende maskers, intensieve verzorging met ampullen regenereert. De penseelmassage bevordert de stroming van lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. De klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel: een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

  • Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling 'Tijd voor Mezelf' | 60min €75

    Een behandeling die van top tot teen ontspant. Reiniging, versterking en verzorging individueel afgestemd op jouw behoeften, bijvoorbeeld wanneer je hoge eisen stelt, maar weinig tijd hebt.

Hakare Huidverzorging – Tijdelijk gesloten

Mijn salon bevindt zich op de tweede woonlaag aan huis. Het is een warme ruimte met leem op de muur en in de ruimte staat een heerlijk voorverwarmde stoel waar het niet moeilijk is de dagelijkse beslommeringen even buiten te laten.

Er is geen lift aanwezig.

 

Ank Zuijderwijk

Sinds 1991 ben ik werkzaam als Dr. Hauschka Therapeut, vele jaren full-time en tegenwoordig vier ochtenden in de week. Ik geef mijn behandelingen met veel plezier en toewijding.